Okulumuz Hakkında

Güvercin İlkokulu
GÖĞERÇİN MAH. GÖĞERÇİN KÜME EVLERİ KARACADAĞ GÜVERCIN ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 14 SİVEREK / ŞANLIURFA
0530 491 9649
0
https://guvercinilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :38
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Öğretim Şekli

Tam Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

8:30-13:50

YABANCIDIL

ingilizce

Isınma Şekli

Soba

Servis Bilgisi

Servisikendi şahsi aracımızla yapıyoruz. Şahsi aracımız olmadığı zamanlarda yakın köy okulları servisiyle ya da Siverek-Diyarbakır dolmuşları ile gidip gelebiliyoruz çünkü köy ana yola çok yakın.

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Siverek-Diyarbakır karayolu üzerindedir. Siverek merkezden 23 km uzaklıktadır. Siverek merkezden köye toplamda 15 dakika sürmektedir. Okulumuz ana yola çok yakındır ve yollar çift şeritli ve güzel.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Toplamda 30-40 hane bulunan Güvercin köyünde gayet güzel bir şekilde eğitim-öğretime devam ediyoruz. Genel olarak yaşadığımız sıkıntı ise mevsimlik işçiler ve bazı öğrencilerin Türkçe konuşamaması.

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda toplamda iki öğretmen bulunmaktadır.1. ve 2. sınıflar birlikte ve 3.ve 4. sınıflar birlikte ders görmektedir. Toplamda iki dersliğimiz var. Toplam öğrenci sayısı 30-40 arasında değişmektedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları